Ullman Sails International

Ullman Sails blev grundlagt af Dave Ullman i 1967 med første afdeling i New Port Beach. Siden er firmaet ekspanderet med afdelinger i alle dele af verden og i 2010 åbnede afdelingen i Danmark på Aarhus Havn.

I over 45 år har Ullman Sails været optaget af at hjælpe sejlere med at nå deres mål indenfor sejlads, om det drejer sig om olympiske medaljer, at dominere lokale sejladser eller tursejladser.

Ullman Sails består af individuelle sejllofter fra hele verden, der specialiserer sig i deres lokale markeder. Med en rig kombination af erfarne designere og sejlmagere arbejdes der for at sikre alle kunder fordelene af det internationale samarbejde.
Til daglig er der tæt dialog mellem afdelingerne, hvor der udveksles sejldesigns, viden og erfaringer, hvilket er med til at sikre den højest mulige kvalitet.

Ullman Sails International er en gruppe bestående af over 80 afdelinger fra 31 lande: Australien, Belgien, Canada, Caribien, Chile, Columbia, Danmark, England, Finland, Frankrig, Holland, Hong Kong, Italien, Japan, Kroatien, Litauen, Mexico, New Zealand, Norge, Rusland, Saint Martin, St. Barth., Serbien og Montenegro, Spanien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Trinidad og Tobago, Tyrkiet, Tyskland, USA.

Dave Ullman er stadig en betydelig del af Ullman Sails International og styrer til daglig kæden.

Læs mere om Ullman Sails Denmark her